Derbi 50cc. gearknallert tilbudspakke

Derbi 50cc. gearknallert tilbudspakke

from 25,998.00

Køber du en Derbi Senda gearknallert fra lageret til Bike Market vil du ud over knallerten også modtage en original Derbi hjelm til en værdi af 1.950 kr. (efterleveres)

Model:
Quantity:
Add To Cart

Derbi blev grundlagt i 1922 og mærket har siden 2001 været en del af italienske Piaggio Group. Den næsten 100 årige historie der altid har handlet om lidenskab, ydeevne, fremragende tekniske løsninger og adrenalin. Det er baggrunden for de 21 VM sejre og har været med til at gøre Derbi førende inden for 50 cc maskiner. Med Senda modellerne viser Derbi tre løsninger på moderne bykørsel på asfalt og kørsel off-road.

NY RACING GRAFIK, NYT DIGITALT INSTRUMENTPANEL, 41 MM UPSIDE-DOWN FORGAFFEL, BREDT STYR I ALUMINIUM, TOFARVET SADDEL, SADDELHØJDE 86,5 CM

Racing 50 SM er overbygningen til X-Treme 50 SM hvor der er kælet for detaljerne og sportsligheden. Der er monteret en en Ø 41 mm upside-down forgaffel med 240 mm vandring med forgaffelbeskytter. Forreste bremseskive er 260 mm og der er dual piston bremse kalipre som giver dig maksimal bremsekraft og kontrol. Racinggrafikken er sort/gul/rød. Fås både som 30 km/t knallert og som 45 km/t knallert.

X-Treme 50 SM er den mest solgte Derbi model pga sit gode forhold mellem pris og præstationer. Den giver fornøjelig kørsel hver eneste dag og er primært bygget til kørsel på vej og stier og den kraftige dækmontering gør den særdeles alsidig. Stel og lydpotte er holdt i sort som understreger den sportslige opbygning. Motoren er en nyudviklet to-takts motor med vandkøling, elektronisk styret kaburator og 3 katalysatorer som giver en ren udstødning der opfylder de strenge Euro4 krav. Grafikken er gul/blå eller orange/sort. Fås både som 30 km/t knallert og som 45 km/t knallert.

X-treme 50 R er en fremragende kombination til dig der vil have gode præstationer og sjov kørsel uanset om det er den almindelige hverdagskørsel eller om det er i off-road terræn. Hjulene er 21” foran og 18” bag og svarer fuldstændig til et konkurrence off-road set-up. Grafikken er blå/gul. Fås både som 30 km/t knallert og som 45 km/t knallert.

Regler for kørekort til knallert 30 og knallert 45

Du skal som udgangspunkt have kørekort både til knallert 30 og knallert 45, men er du født før den 19. januar 1995, er det lovligt at køre på lille knallert uden knallertkørekort. Et knallertkørekort kan du tage i din ungdomsskole. Det kræver både teoriundervisning og køreundervisning, og det afsluttes med en prøve. For at køre en knallert 45 skal du være over 18 år og have kørekort til enten bil eller motorcykel.

Du kan læse mere på dette link https://www.borger.dk/transport-trafik-rejser/Biler-og-koerekort/Koerekort/Knallertbevis